Webdesign
Wilt u meer dan alleen een digitaal visitekaartje, dan kunt u Temo Internetservices inschakelen om een website op maat te maken. Onze website-bouwers gaan dan voor u aan de slag om een unieke en effectieve site te vervaardigen. Een website die bij u past als een pak van de beste kleermaker.
  Werkwijze
De Temo Internetservices werkwijze wordt uiteraard grotendeels bepaald door uw wensen, doelstellingen, doelgroep en budget.
In een eerste overlegronde bespreken we deze: Wilt u met uw site informeren, adverteren, communiceren, amuseren of verkopen? Wat is uw doelgroep? Wilt u audio en video inzetten, een database beschikbaar stellen, welke sfeer moet uw site uitstralen, welke server kiest u, etc.
U levert dan de - al dan niet afgewerkte - redactionele inhoud aan (teksten, eventuele afbeeldingen, logo's en dergelijke), waarna een eerste opzet gemaakt wordt, waarbij de aandacht vooral uitgaat naar de navigeerbaarheid van de site. Keurt u die opzet goed, dan wordt een definitieve vorm gegeven aan de redactionele inhoud, en wordt de site getest en geïnstalleerd. We bouwen een site zo dat het onderhoud eenvoudig blijft.
We kunnen trainingen geven in het onderhouden van de site, of u kunt Temo inhuren voor dat onderhoud.
Ten slotte kunnen we zorgen dat uw site wordt aangemeld bij alle grote zoekmachines en zo'n 300 kleinere, mèt de beste trefwoorden en omschrijvingen, zodat iedereen u gemakkelijk kan vinden.

  Prijzen

Hieronder staan wat prijs voorbeelden (websites met een vast lay-out).
Zo ziet u dat u voor een gering bedrag op het World Wide Web staat.
Optie's
Functioneel ontwerpen
Implementatie standaard JavaScripts
JavaScripts opmaat
ASP programmering
PHP programmering
Foto's maken op locatie

Bovenstaande prijzen zijn in euro en excl. BTW

€ 55.00 per uur
€ 55.00 per uur
€ 70.00 per uur
€ 70.00 per uur
€ 70.00 per uur
€ 55.00 per uur